Cjenik

Cjenik usluga


Prvi pregled

kn 20030 min
  • Na prvom pregledu radi se temeljit pregled usne šupljine kako bi se dobio uvid u opće oralno stanje. Pregled uključuje i analizu rizika nastanka karijesa, te izradu individualnog plana terapije. Doznajte više.
Dogovorite termin

Čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje

kn 40045-60 min
  • Radi se temeljito ultrazvučno čišćenje zubnog kamenca, nakon kojeg se zubi pjeskare kako bi se s površine zuba uklonile pigmentacije (npr. od pušenja, tamno obojanih pića…). Potom se zubi poliraju pastom i završno premažu tekućinom ili pastom za remineralizaciju zubne cakline. Doznajte više.
Dogovorite termin

Metalkeramička krunica

kn 1.50060 - 120 min
  • Postupak izrade metalkeramičkih krunica/mostova isti je kao i za keramičke i uključuje više dolazaka. U prvom dolasku bruse se zubi i izrađuju se privremene krunice. Vrijeme brušenja ovisi o broju uključenih zubi. U iduća 1-2 dolaska odrađuju se probe za što su potrebni kraći termini, te se potom krunice/mostovi cementiraju. Protetski rad gotov je najčešće u roku od 7-10 dana. Doznajte više.
Dogovorite termin

Kompozitni ispuni

kn 250 - 34045 min
  • Cijena ispuna ovisi o broju zubnih ploha koje je ispunom potrebno obuhvatiti. Za izradu ispuna koristimo  najsuvremenije kompozitne materijale koji sadrže nano čestice stakla kako bi se ostvarila vrhunska estetika ispuna i kako bi se ispun mogao što bolje ispolirati. Također, svi kompozitni materijali koje koristimo ne sadrže bisfenol A kao sastojak (BPA free). Doznajte više.
Dogovorite termin

Tretman preosjetljivosti zubi/zubnih vratova

kn 25030 min
  • Za smanjenje preosjetljivosti zubi ili zubnih vratova najčešće je dovoljan jedan dolazak (cijena se odnosi na jedan dolazak). Efekt traje nekoliko mjeseci, a tada se tretman po potrebi može ponoviti. Doznajte više.
Dogovorite termin

Zaštitne udlage

kn 600 - 1.80030 min
  • Cijena udlage ovisi o vrsti – zaštitna, relaksacijska ili sportska. Za izradu udlage potreba su dva kraća dolaska. U prvom dolasku uzimaju se otisci, a u drugom se predaje udlaga zajedno s detaljnim uputama za nošenje i održavanje. Za izradu udlage najčešće je potreban 1 radni dan. Doznajte više.
Dogovorite termin


Za više informacija nazovite:

091 2991 478Dojmovi pacijenata


Osim što dr. Grubišić radi detaljno i pažljivo, jako mi se svidjelo što ponudi više opcija u liječenju, odnosno sagleda cijelokupnu sliku, te objasni svaki korak. Hvala Vam na svemu! Iva O.

- Svibanj, 2017

Doktorica ima drugačiji opušteniji pristup i to mi je totalno cool! Strpljiva je i pedantna i napokon sam se riješio straha od stomatologa koji me prati još od školskih dana! Tomislav B.

- Svibanj, 2017

Doktorica je najnježnija od svih zubara kod kojih sam do sada bila i ima moju preporuku! Najbolja ordinacija, vrhunska usluga, nema čekanja, a doktorica je ljubazna i stručna! Nataša G.

- Lipanj, 2017