Dječja dentalna medicina


Dijete kao pacijent

 

Navike koje se steknu od najranijeg djetinjstva pa sve do adolescencije temelj su oralnog zdravlja – adekvatna oralna higijena, stjecanje zdravih prehrambenih navika i redovni kontrolni pregledi. Na tim temeljima će se graditi oralno zdravlje u odrasloj dobi!

Iako su vrlo maleni i u ustima su tek nekoliko godina, mliječni zubi ne smiju biti zanemareni! Oni djetetu omogućuju žvakanje i govor, te čuvaju mjesto za trajne nasljednike. U slučaju preranog gubitka mliječnog zuba, a najčešći uzrok tome je uznapredovali karijes, obično dolazi do ortodontske anomalije, odnosno nastanka krivog zagriza. Strpljenje i pažljivost doktora dentalne medicine i stjecanje povjerenja djeteta ključ su uspješne suradnje sa malim pacijentima!Nazovite i dogovorite termin za svog mališana:

091 2991 478Trebate više informacija?

Stojim na raspolaganju i rado odgovaram na svaki upit:
Pošaljite upit


Dojmovi pacijenata


Osim što dr. Grubišić radi detaljno i pažljivo, jako mi se svidjelo što ponudi više opcija u liječenju, odnosno sagleda cijelokupnu sliku, te objasni svaki korak. Hvala Vam na svemu!

 

Iva O.

- Svibanj, 2017

Doktorica ima drugačiji opušteniji pristup i to mi je totalno cool! Strpljiva je i pedantna i napokon sam se riješio straha od stomatologa koji me prati još od školskih dana!

 

Tomislav B.

- Svibanj, 2017

Doktorica je najnježnija od svih zubara kod kojih sam do sada bila i ima moju preporuku! Najbolja ordinacija, vrhunska usluga, nema čekanja, a doktorica je ljubazna i stručna!

 

Nataša G.

- Lipanj, 2017