Estetski ispuni


Estetski ispuni

 

  Ispunima nadomještamo karijesom nepovratno uništeno tkivo zuba. Suvremeni estetski kompozitni materijali omogućuju potpunu imitaciju prirodnog zuba bojom i oblikom, iznimno su čvrsti i otporni su na trošenje. Zbog povoljnijeg načina vezanja za zubno tkivo, kompozitni ispuni, u usporedbi sa amalgamskim, štede zubno tkivo, stoga se smatraju zlatnim standardom suvremene minimalno invazivne dentalne medicine. Za izradu ispuna koristimo najsuvremenije kompozitne materijale koji sadrže nano čestice stakla kako bi se ostvarila vrhunska estetika ispuna i kako bi se ispun mogao što bolje ispolirati. Također, svi kompozitni materijali koje koristimo ne sadrže bisfenol A kao sastojak (BPA free).Nazovite i već danas dogovorite svoj termin:

091 2991 478Trebate više informacija?

Stojim na raspolaganju i rado odgovaram na svaki upit:
Pošaljite upit


Dojmovi pacijenata


Osim što dr. Grubišić radi detaljno i pažljivo, jako mi se svidjelo što ponudi više opcija u liječenju, odnosno sagleda cijelokupnu sliku, te objasni svaki korak. Hvala Vam na svemu!

 

Iva O.

- Svibanj, 2017

Doktorica ima drugačiji opušteniji pristup i to mi je totalno cool! Strpljiva je i pedantna i napokon sam se riješio straha od stomatologa koji me prati još od školskih dana!

 

Tomislav B.

- Svibanj, 2017

Doktorica je najnježnija od svih zubara kod kojih sam do sada bila i ima moju preporuku! Najbolja ordinacija, vrhunska usluga, nema čekanja, a doktorica je ljubazna i stručna!

 

Nataša G.

- Lipanj, 2017