Implantologija


Dentalni implantati

 

 Implantatima se nadomješta jedan ili više izgubljenih zuba, a sustavima All-on-4 ili All-on-6 može se tretirati i potpuna bezubost.

Postupak ugradnje implantata bezbolan je i kratkotrajan i podrazumijeva manji kirurški zahvat, nakon kojeg obično nije potrebno dulje mirovanje ili bolovanje. Nakon ugradnje implantata u čeljusnu kost potrebno je pričekati 4-6 mjeseci, koliko traje postupak sraštanja implantata s kosti, kako bi implantat bio spreman za nadogradnju i keramičku krunicu. Ordinacija Grubišić za ugradnju implantata, kao i ostale oralnokirurške zahvate, surađuje sa specijalistom oralne kirurgije koji ima višegodišnje iskustvo u implantologiji.Nazovite i već danas dogovorite svoj termin:

091 2991 478Trebate više informacija?

Stojim na raspolaganju i rado odgovaram na svaki upit:
Pošaljite upit


Dojmovi pacijenata


Osim što dr. Grubišić radi detaljno i pažljivo, jako mi se svidjelo što ponudi više opcija u liječenju, odnosno sagleda cijelokupnu sliku, te objasni svaki korak. Hvala Vam na svemu! Iva O.

- Svibanj, 2017

Doktorica ima drugačiji opušteniji pristup i to mi je totalno cool! Strpljiva je i pedantna i napokon sam se riješio straha od stomatologa koji me prati još od školskih dana! Tomislav B.

- Svibanj, 2017

Doktorica je najnježnija od svih zubara kod kojih sam do sada bila i ima moju preporuku! Najbolja ordinacija, vrhunska usluga, nema čekanja, a doktorica je ljubazna i stručna! Nataša G.

- Lipanj, 2017