Izbjeljivanje zubi


Izbjeljivanje individualnim udlagama

Ova metoda idealna je za sve one koji imaju osjetljive zube. Koriste se 10-16% -tni gelovi karbamid peroksida. Gel se stavlja u individualno izrađene udlage i nosi prema uputama doktora dentalne medicine (obično tijekom noći). Ovaj način izbjeljivanja smatra se „zlatnim standardom“ zbog sigurnih rezultata i znatno rjeđe pojave preosjetljivosti zuba uzrokovane izbjeljivanjem.

 

Izbjeljivanje jednokratnim konfekcijskim udlagama – Opalescence Go

Opalescence, kao vodeći svjetski brend proizvoda za izbjeljivanje zubi, razvio je prednapunjene jednokratne udlage, za bezbrižno izbjeljivanje zubi kod kuće. Za izbjeljivanje se koristi 6%-tni vodikov peroksid. Udlage se nose 60-90 minuta svaki dan, a odlični rezultati mogu se očekivati za 4-10 dana. Izbjeljivanje zubi nikad nije bilo jednostavnije i lakše!

 

Izbjeljivanje u ordinaciji

Provodi se najčešće 35-40% -tnim gelom vodikovog peroksida koji se aktivira lampom. Preporučuje se pri izbjeljivanju jako pigmentiranih zubi, prije većih restaurativnih i protetskih radova i za brzo izbjeljivanje pojedinih zubi, pod nadzorom doktora dentalne medicine.

 

Jeste li i Vi pogodan kandidat za izbjeljivanje zubi? Obratite nam se s punim povjerenjem i saznajte!Nazovite i ostvarite svoj san o blistavom osmjehu:

091 2991 478Trebate više informacija?

Stojim na raspolaganju i rado odgovaram na svaki upit:
Pošaljite upit


Dojmovi pacijenata


Osim što dr. Grubišić radi detaljno i pažljivo, jako mi se svidjelo što ponudi više opcija u liječenju, odnosno sagleda cijelokupnu sliku, te objasni svaki korak. Hvala Vam na svemu!

 

Iva O.

- Svibanj, 2017

Doktorica ima drugačiji opušteniji pristup i to mi je totalno cool! Strpljiva je i pedantna i napokon sam se riješio straha od stomatologa koji me prati još od školskih dana!

 

Tomislav B.

- Svibanj, 2017

Doktorica je najnježnija od svih zubara kod kojih sam do sada bila i ima moju preporuku! Najbolja ordinacija, vrhunska usluga, nema čekanja, a doktorica je ljubazna i stručna!

 

Nataša G.

- Lipanj, 2017