Usluge


Usluge koje pružamo:


Prevencija

Bolje spriječiti, nego liječiti! Redovni kontrolni pregledi omogućuju ne samo ranu detekciju stanja i bolesti koje mogu narušiti oralno zdravlje, već i primjenu minimalno invazivnih zahvata u rješavanju istih.

Izbjeljivanje zubi

Brojni faktori utječu na boju zuba – konzumacija kave, čaja, vina ili obojenih gaziranih napitaka, pušenje, lijekovi (npr. tetraciklinski antibiotici), starenje… Sačuvajte blistavost i bjelinu svog osmjeha profesionalnim izbjeljivanjem! Zašto je izbjeljivanje udlagama najbolja metoda?

Estetski ispuni

Amalgamski ispuni daleka su prošlost. Zlatni standard suvremene dentalne medicine u zbrinjavanju karijesa je kompozitni estetski ispun – dugotrajan, čvrst, te oblikom i bojom u potpunosti odgovara zubu!

Endodoncija

Izrazita bol i otečenost najčešći su simptomi upaljenog zubnog živca. Kanale takvog zuba potrebno je očistiti i proširiti, te potom zabrtviti punjenjem kako bi se spriječio daljnji prodor bakterija i sačuvao zub.
Protetika

Kod gubitka većeg dijela zubne krune, kao i kod potpunog gubitka jednog ili više zubi, potrebno je protetskim radom vratiti funkcionalnost zagriza i estetiku osmjeha, kako se ne bi trajno narušilo oralno zdravlje. Uz suvremene materijale, ta zadaća nikad nije bila lakša!

Parodontologija

Parodontološki zahvati obuhvaćaju prevenciju i liječenje parodotoloških stanja i bolesti, te postupke sanacije upalom nastale štete na zubnom mesu ili koštanom tkivu. Ordinacija Grubišić surađuje sa specijalistom parodontologije.

Dječja dentalna medicina

Briga za mliječne i mlade trajne zube ključni je faktor u očuvanju oralnog zdravlja, ne samo u dječjoj, već i u odrasloj dobi. Zbog toga je iznimno važno, spriječiti nepotrebni “strah od zubara” već u najranijoj dobi.