Zaštita podataka posjetitelja internetske stranice

Zaštita Vaše privatnosti prilikom korištenja naše internetske stranice posebno nam je važna, stoga Vas u nastavku detaljno informiramo o prikupljanju osobnih (ime, prezime, email…) i anonimnih podataka (cookies/kolačići).

Za zaštitu Vaših podataka poduzeli smo tehničke i organizacijske mjere, posebno protiv gubitka, manipulacije i neovlaštenog pristupa. Postupak zaštite podataka kontinuirano prilagođavamo tehničkom razvoju.

Osobni podaci pohranjuju se samo onda kada nam Vi prilikom prve posjete ili prijavom na novosti/newsletter izričito dozvolite njihovo korištenje i date odobrenje za obradu.

Vašu suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku bez roka i sa stupanjem na snagu odmah slanjem zahtjeva na info@ordinacija-grubisic.hr. Osim toga, moguće je i ukloniti se sa liste primatelja novosti/newslettera klikom na poveznicu koja se nalazi na dnu svakih novosti/newslettera.

Urednik web stranice ordinacija-grubisic.hr (u daljnjem tekstu: web stranice) je Ordinacija dentalne medicine Katarina Grubišić dr. med. dent., Zagreb, Bulinačka ulica 22 (u daljnjem tekstu: Ordinacija Grubišić), koja ovime utvrđuje uvjete korištenja navedene web stranice.

Korištenjem web stranice, kao i prijavom na novosti, korisnik prihvaća ove uvjete korištenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korištenjem web stranice u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Ordinacija Grubišić štiti privatnost korisnika u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Cookies/Kolačići

Podaci dobiveni od korisnika tijekom korištenja web stranice koriste se u dobroj namjeri, ne obrađuju se i ne dostavljaju trećoj strani. Web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu biti pohranjene na Vašem računalu, a koristi ih Vaš web preglednik. Kolačići se ne mogu dodijeliti određenoj osobi i ne sadrže osobne podatke. Ordinacija Grubišić na svojim web stranicama koristi tzv. kolačiće sesije, koji se brišu kada pojedina browser-sesija završi. Postavljanje kolačića na Vašem računalu ne čini štetu te oni ne sadrže viruse.

Prijava na novosti/Newsletter

Ordinacija Grubišić koristi email novosti (newsletter) u svrhu bolje komunikacije s pacijentima. Sadržaj novosti je informativnog karaktera, sadrži informacije o novostima u Ordinaciji, o posebnim pogodnostima za pacijente i sl. Podaci ostavljeni prilikom prijave na novosti/newsletter (ime, prezime, email adresa, područje interesa) koriste se isključivo u tu svrhu. Pružatelj usluga novosti je tvrtka The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp 1526DeKalb Ave NE, Atlanta, GA 30307, USA  kojoj se prosljeđuju podaci ostavljeni prilikom prijave na novosti/newsletter (ime, prezime, email i područje interesa). Prijavom na novosti/newsletter potvrđujete da ste suglasni s obradom Vaših osobnih podataka prema navedenim uvjetima. Prijava na novosti/newsletter može se u svakom trenutku opozvati slanjem poruke elektroničke pošte na info@ordinacija-grubisic.hr, kao i klikom na link odjava koji se nalazi u dnu emaila svakih novosti/newslettera.

Otvorena pitanja

Upite o zaštiti podataka ili o podacima koje imamo spremljene slobodno pošaljite na info@ordinacija-grubisic.hr.